2018

2018 voor mij een bewogen jaar, het jaar van manifisteren. Flink stijgende enrgieeen, we gaan steeds meer richting het 5D niveau opzicht heel fijn. Vaak merk je in je eigen omgeving dat niet iedereen mee wilt naar de nieuwe frequentie, dat hoeft ook niet het gaat om JOU jij mag met de stroom mee, wacht je op de gene die niet mee willen, dan ga je zelf tegen de stroom in en blijf je zitten waar je zit. Je zet je zelf dan in een wachtruimte. 2018 heb ik vooral veel mogen ontwikkelen op spiritueel niveau en vooral ontwikkelen in mij zelf, gezien wat ik kan veel meer dan ik dacht. Veel mooie zielen ontmoet, uitbreiding in mijn praktijk waaronder veel producten.

2018 wat wilde jij ons dit jaar laten zien? Dat is hoe ik het begin van het jaar er zelf instond, nu kan en mag ik zeggen dat het om mij ging, de zelf liefde weer mogen voelen inversteren in mij zelf zodat ik ook mee mag gaan naar de hogere frequentie’s de energieeen waren zo bijzonder waarin ik veel synchroniteiten heb mogen ervaren het gevoel hebben dat ik er toe deed. Ondanks dat het in het begin van 2018 afwijzend begon. Kon ik mij zlef al snel herpakken en zien en voelen dat ik het zelf deed ik wees mij zelf steeds af, en wees met mij vinger na een ander. Achteraf gezien, waardat mijn lessen die ik nodig had om me te gaan met stroming. Het zielenproces is zwaar ik maakte het zwaar door er steeds tegen in te gaan, als ik het accpeteer en er van leer merk je al snel dat het veel lichter wordt.

2018

2+0+1+8=11 een 11 jaar, het jaar waarin de enegelen poort op zijn sterkts was dat op 11-11-11 een leeuwenpoort die open ging, waaronder het gemanifisteerde van 2017 een grote rol speelde en er nog stukken uitgewerkt mochten worden, weer het stukje leerproces waar in wij zitten. Halen wij er wel uit wat er in zit?

een gigantische mooie bloedmaan die zichtbaar was met de planeet mars. Vergeet je zelf vooral niet, in 2018 heb je nig bepaalde momente gehad dat jij je zelf niet op de eerste plaatst zet. angst? is dat het, bang om niet gezien te worden, ik snap het ik heb het jaren ervoor gedaan, maar bgrijp goed NEE is ook een antwoordt, je zal zien dat het oplucht, weer verlichting brengt.

voor 2019, staat het in mij thema van liefde en relaties, ik ben een weegschaal, ik zal de aandacht krijgen die ik zoek, ik zal daarin de ware liefde gaan voelen. Met de aankomende maansverduistering op 21 januarie, zullen er voor mij vriendschappen stoppen door geroddel, afgunst. ieder gaat zijn eigen pad volgen de aankomede 6 maanden op het gebied van vriendschappen,

Het begint vooral ontstuinig stukje verleden wat naar boven kan komen, hoe deal ik daar mee? dat zijn natuurlijk bepaalde beproevingen die we op ons pad gaan krijgen, wij weegschalen willen vaak alles afwegen, en daarom reageren wij te makkelijk. NU IS HET GENOEG, het stukje zelf liefde ik ga de relatie met mij zelf aan. JIJ OOK? Zakelijk gezien zie ik veel groei, maar ook veel innerlijke groei, ik zal daar meer in gaan inversteren, om vervolgens weer verder te mogen groeien. Financieel meer ruimte, dat kan natuurlijk altijd als je niet in het oude blijft hangen, oude energieeen vertragen het nieuwe, zaai wat je geoogst heb. De oude rommel werkt zowel in je innerlijke huishouden als in het matriele, maak plaats voor liefde, maak plaats voor je zelf.

Liefs safari,

wij wensen jullie vast een liefdevolle 2019 toe.